Interieuradvies

- Ons interieuradvies is terug! Na een pauze vanwege moederschapsrust staan we (Oscar & Lola) terug paraat om jullie te helpen bij het inrichten van jullie huis. -

Ben je net verhuisd, ga je samen wonen of ben je toe aan een nieuw interieur? Vind je het moeilijk om door het bos de bomen te zien in het aanbod van meubelen? Heb je hulp nodig om de ruimte goed in te delen en ook nog sfeervol te maken? Wij hebben de ervaring in huis om je hierbij te adviseren. We helpen je graag om het beste uit jouw ruimte te halen en om een plek te creëren waar je je helemaal thuis voelt.

Laat je adviseren door Umber & Smoke voor:

 • Een optimale benutting van de ruimte.
 • Het creëren van een sfeervolle, gezellige plek op basis van jouw persoonlijke stijl.
 • Advies over kwalitatieve meubels aan de juiste prijs.

5 redenen om voor Umber & Smoke interieuradvies te kiezen:

 • Je huis wordt ingericht door een gecertificeerd interieurstylist zonder je blauw te betalen.
 • We delen onze expertise op vlak van kwalitatieve, betaalbare meubels. Wij hebben de kennis in huis op vlak van materialen en duurzaamheid.
 • Het is heel laagdrempelig. We houden rekening met elk budget en elke stijl en houden ons advies graag betaalbaar - een mooi interieur zou voor iedereen toegankelijk moeten zijn!
 • We nemen de tijd om je noden goed te begrijpen en een uniek ontwerp op maat te maken.
 • We kunnen een heel uitgebreid assortiment aanbieden. Wij verdelen heel wat merken met elk hun groot aanbod. Hierdoor zijn de opties eindeloos. In onze showroom kan je heel wat producten in het echt zien of staaltjes bekijken en voelen. 

Kostenplaatje? €400 voor een volledig interieuradvies van woonkamer, eetkamer of slaapkamer (prijs per kamer).

Wat krijg je hiervoor in de plaats?

 • Moodboard volledig op maat gemaakt. Hierin worden kleuradvies, meubels, sfeerverlichting en accessoires voorgesteld.
 • 2D plattegrond van je ruimte inclusief meubels. 
 • Vrijblijvende, gedetailleerde shopping list, afgestemd op jouw budget.
 • Volledig verslag met concrete tips waar je direct mee aan de slag kunt.
 • Digitaal of op locatie - Prijzen zijn exclusief verplaatsingskosten.

Bovendien kan je het betaalde bedrag volledig terug verdienen in de vorm van 5% korting op je aankoop bij Umber & Smoke. Besteed je bijvoorbeeld voor €5000 bij Umber & Smoke, dan krijg je €250 korting terug van het betaalde bedrag voor het interieuradvies. Bij een besteding van €8000 is het interieuradvies volledig gratis.

Alle prijzen zijn incl. BTW.

 

Hoe gaan we te werk?

 • Bij interesse stuur je een mailtje naar [email protected]
 • Wij sturen een korte vragenlijst om te kijken of er een match is tussen wat jullie zoeken en wat wij kunnen aanbieden.
 • Is er een match? Dan gaan we samen aan de slag! Wij geven je een idee van timing (afhankelijk van onze agenda) en een betalingsverzoek. Dit bedrag kan je achteraf terug verdienen als kortingspercentage (5%) op eventuele aankopen.
 • Na betaling krijg je een briefingsdocument doorgestuurd waarin we zoveel mogelijk over jou en je wensen te weten komen. Hou hiervoor enkele zaken bij de hand zoals plattegrond of afmetingen van de ruimte, foto's en beelden van Pinterest, foto's van de ruimte...
 • Als wij de briefing hebben ontvangen komen we bij jou thuis langs op om alles te overlopen en alles te verduidelijken. Daarna gaan wij voor jou aan de slag en plannen we ook al een afspraak in. 
 • Wij presenteren (in de winkel of via video call, afhankelijk van de situatie) jouw persoonlijke moodboard, een 2D plattegrond van de ruimte en vrijblijvende shopping list. Tijdens deze meeting heb je ook tijd om allerlei vragen te stellen. 
 • Je krijgt alles doorgestuurd in digitale vorm.
 • Heb je na het interieuradvies nood aan opvolging, heb je graag dat wij de bestellingen opvolgen en eventueel komen installeren? Alles kan! Vraag hiernaar en wij maken een prijs op maat van jouw wensen. 

Veel liefs,

Lola & Oscar

 

 

Wat zeggen onze klanten:

"Lola nam heel snel contact op met ons en ging vliegensvlug aan de slag met onze input en wensen. Het resultaat mocht er echt zijn! Onze stijl werd volledig gevolgd, de voorstellen zagen er van de eerste keer al zeer goed uit, en we konden meteen aan de slag met enkele concrete tips. Heel fijn is dat je een finaal totaalbeeld ziet, maar dat je zelf kan beslissen welke stappen je wanneer uitvoert, met het eindresultaat in het achterhoofd. Dankzij Lola hebben we van onze woonkamer een gezellige, warme thuis kunnen maken die ons rust bezorgt en waar de kindjes ook naar hartelust kunnen spelen. We kijken al uit naar de volgende aankopen, stapje per stapje, waardoor we onze droomwoning kunnen realiseren. Bedankt Lola!! " Julie P. - Interieuradvies woonkamer

 

"Lola heeft me een zeer uitgebreide en interessante presentatie voorgesteld met allerlei handige tips om onze woonkamer door middel van kleine aanpassingen op te fleuren. Ze was heel vriendelijk. Ik voelde me direct op mijn gemak. Samen met haar heb ik gezocht naar de beste oplossingen om alles tot 1 mooi geheel te brengen. Ik heb alvast zin om aan de slag te gaan met de mooie warme meubelen van Umber & Smoke." Jolien B. - Interieuradvies woonkamer

 

"De indeling van de ruimte en de gekozen meubels waren voor mij een schot in de roos. Prijs / kwaliteit was dit ook heel goed. Ik nam nog even tijd om alles op een rijtje te zetten maar vrij snel bestelde ik al mijn grote meubels ( tv kast, zetel, eettafel met stoelen en een buffetkast). ... Ik kom hier zeker en vast nog terug om verlichting & verdere decoratie te kopen!" Guilllaume V. - Interieuradvies woon- en eetkamer

 

"Ik ben zeer tevreden over het interieur advies. Lola heeft mijn stijl goed aangevoeld en een uitgebreid plan opgesteld. Door het ontwerp thuis te komen voorstellen was er mogelijkheid voor vragen en discussie over het plan. Voor mij was het een zeer welkome aanzet om verder aan de slag te gaan om mijn interieur in te richten." Anneveere D. - Interieuradvies woonkamer