• Lorem ipsum

Kan ik veilig betalen?
Umber & Smoke kiest enkel voor 100% veilige betaling. Zowel voor koper als verkoper dient betaalveiligheid te allen tijde gegarandeerd te zijn. Daar is iedereen bij gebaat. Alle data-overdracht op de Umber & Smoke-website vindt dan ook plaats in een beveiligde omgeving met een 256 bit SSL certificaat. Persoonsdata, betalingsdata en alle andere informatie wordt steeds geëncrypteerd (versleuteld) verzonden. Ook paswoorden worden in een versleuteld formaat opgeslagen.

Ons betaalsysteem hebben we toevertrouwd aan Mollie, een vaste waarde in veilige online betalingen en facilitator voor de online betalingen van inmiddels al meer dan 25.000 bedrijven en webshops. Mollie voldoet aan de strengste veiligheidsnormen op vlak van online betalingen, waardoor uw transactie perfect veilig zal verlopen. 
Elke bestelling geplaatst via onze site, wordt automatisch gelinkt naar de ultrabeveiligde server van Mollie. Umber & Smoke heeft daarbij nooit inzage in uw vertrouwelijke gegevens.


Hoe kan ik betalen?
Door samen te werken met Mollie biedt Umber & Smoke aan haar klanten de meest ruime waaier van veilige online betaalmogelijkheden aan. Je kan met name kiezen voor betaling via:
- bankkaart (Bancontact/MisterCash, Maestro)
- credit card (Visa, MasterCard) 
- PayPal


Kan ik een factuur bij mijn bestelling krijgen?
Ja, een factuur wordt automatisch bij elke bestelling opgemaakt en per e-mail toegestuurd. Ben je BTW-plichtig dan kan je bij check-out in het opmerkingen-veld je BTW-nummer vermelden.


Hoe gebruik ik mijn kadobon?
Indien je een Umber & Smoke-cadeaubon kreeg, kan je deze zowel gebruiken in onze winkel te Gent als in onze webshop. Om online met je cadeaubon te betalen, dien je bij de check-out de code op de bon in te voeren in het veld ‘kortingscode’.
OPGELET: wanneer het totale aankoopbedrag kleiner is dan de waarde van de gebruikte cadeaubon dan gaat het resterende saldo van de cadeaubon onherroepelijk verloren. Zorg er dus voor dat u shopt voor een bedrag dat minstens zo groot is als de waarde van de cadeaubon.