• Lorem ipsum

Umber & Smoke is een door gezelligheid geïnspireerde interieurwinkel en -webshop waar je originele meubels en decoratie vindt aan een betaalbare prijs.

De naam Umber & Smoke verwijst naar twee van de basiselementen - aarde en vuur - waarrond de stijl is opgebouwd; Denk natuurlijke materialen, warmte, zachte verlichting, aardse kleuren, texturen, comfort, creativiteit, fauna & flora.

We nemen de tijd om een origineel en stijlvol assortiment samen te stellen, dat een plaatsje in elk interieur verdient. 

Wij verdelen een heleboel geweldige merken zoals HK Living, Emu, Zuiver, Dutchbone, Karup Design, Eleonora, By-Boo, Woood, Bepurehome, &Klevering, Fine2Dine, Lorena Canals en nog veel meer!
Daarnaast hebben we ook een heel uitgebreid aanbod modulaire zetels onder ons eigen merk Comf Collection. Dit assortiment ontdek je momenteel enkel in de winkel, maar we proberen dit binnenkort ook op onze website te plaatsen!

Laat je inspireren in onze winkel in Gent (Oost-Vlaanderen), waar sfeerschepping en warmte voor klanten centraal staan, en geniet tegelijk van de gemakken van een webshop.

Openingsuren:
- Dinsdag 11u - 18u30
- Woensdag 13u - 18u30
- Donderdag 11u - 18u30
- Vrijdag 11u - 18u30
- Zaterdag 10u - 18u
 
 
Umber & Smoke
Vlaamsekaai 125
9000 Gent
Oost-Vlaanderen
09/329.34.33
 
Parkeren en bereikbaarheid
Onze winkel is gemakkelijk bereikbaar met de auto en fiets!
Wij hebben 4 gratis parkeerplaatsen en een fietsenstalling aan de winkel.
Rijd de parking op, links van de etalage op de Vlaamsekaai.
Onze winkel bevindt zich vlakbij de op- en afrit van de autostrade.
Tot snel!
 
 

Het Umber & Smoke team

Het afgelopen jaar zijn we, dankzij jullie, heel wat gegroeid. Het wordt dus tijd dat we onszelf eens voorstellen.

Lola is de oprichtster van Umber & Smoke. De kernwaarden van de winkel zijn een weerspiegeling van haar persoonlijkheid: warm, gezellig en toegankelijk. Ze zette de stap van marketing naar interieur omdat ze vond dat er een groot gebrek was aan leuke, betaalbare meubelwinkels. Door continue actief op zoek te zijn naar nieuwe merken en producten kent ze de markt op haar duimpje en helpt ze het liefst klanten en bedrijven aan de beste match voor de inrichting van hun stek. Haar doel is om de Belgische woonkamer wat gezelliger en origineler te maken, en dat hoeft absoluut niet moeilijk of duur te zijn. 

Pepijn hielp als partner van Lola al even achter de schermen mee. Hij heeft uiteindelijk zijn job als Aankoper opgegeven om voltijds mee te helpen om de toekomst van Umber & Smoke verder uit te bouwen.  Pepijn is o.a. verantwoordelijk voor de werking van de webshop, logistiek, aankoop en nog veel meer. Hij zorgt er dus voor dat wij de beste prijzen kunnen aanbieden aan jou als klant! Pepijn blijft altijd rustig, heeft ondernemersbloed, en bespreekt het liefst zijn zaken op café met een pintje. Je mag hem altijd sturen voor een drankje en een mogelijke samenwerking. 

Hanne zorgt dat de website up to date is en volgt je bestelling op de voet op. Als er een probleem is helpt ze jou met plezier verder - bij Hanne kan je terecht met al je vragen. Met haar rustgevende karakter stelt ze mensen direct op hun gemak. In deze job kan ze haar passie voor kunst & architectuur combineren met het helpen van mensen. Na haar globetrotter verleden in Londen, Amsterdam en Brussel heeft ze van Gent haar nieuwe thuis gemaakt, en daar zijn wij heel blij om! Net zoals ons houdt ze van Gent, waar het gezellig en toch levendig is. In haar vrije tijd houdt Hanne zich graag bezig met DIY projectjes (zelf uitgesproken [dɪj]) - ze ziet het mooie in imperfecte spullen met een verhaal. Haar interieurstijl thuis is een mix van oud & nieuw.

Onze nieuwe store manager Femke (more coming soon!) :)

Ook deel van de Umber & Smoke familie: Brando, Elise, Ada en nog veel anderen: onze fantastische flexi's die onze klanten met veel liefde ontvangen en bijspringen waar nodig!