Weltevree Outdooroven

€795,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

Verrijk je tuin of terras met deze all-rounder – buitenhaard, oven, barbecue grill fornuis in één – en geniet het hele jaar door van buiten eten en buiten leven.

  • Bak je eigen gemaakte pizza’s, kook ovengerechten of gebruik de grill en organiseer een barbecue
  • Kook en verwarm jezelf tegelijkertijd
  • Geniet van buiten koken het hele jaar door
  • 3mm dik cortenstaal garandeert een lange levensduur
Afmetingen: H 190 x W 44 x D 33 cm
De hoogte is inclusief de 1 meter pijp van 100 cm
Afmetingen binnenkant oven: H 16 x B 31 x D 32 cm

Materiaal: 3mm dik Corten staal (de pijp is gemaakt van staal)

Gewicht: 55 kg

Inclusief: pizzasteen (3 cm dik), BBQ grill, 1 meter pijp

De bovenkant van de oven wordt warm doordat de warmte door de gehele Outdooroven wordt verspreid. Bovenop de oven kan een pan met inhoud worden warmgehouden.

De Outdooroven is houtgestookt. Het vuur kan zowel gebruikt worden voor warmte en gezelligheid, als voor koken. Het vuur moet circa 30 minuten branden, voordat de oven en pizzasteen klaar zijn voor gebruik.

De Outdooroven heeft een dubbele wand. Daartussen wordt de rook weggeleid van het vuur, langs de oven en door de schoorsteen. Door deze constructie wordt er minder rook uitgestoten door de opening van de open haard en komt het eten in het ovendeel niet in aanraking met de rook.

Deze oven staat in onze winkel in Gent. Je kan hem daar bekijken. In de showroom is de oven al doorgeroest - bij aankoop van een nieuwe outdooroven is je staal nog niet geroest. Dit komt met de jaren! 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen