Vloerkleed Chia Black 170 x 240 cm - Woolable

€449,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 5 - 10 werkdagen

Geïnspireerd door een landschap van gecultiveerde velden, is dit rechthoekige wollen vloerkleed uitgewerkt met behulp van het contrast van de katoenen canvas basis in Charcoal kleur, zichtbaar tussen de laagpolige wol in zilvergrijze kleur. Bij elk vloerkleed wordt een katoenen draagtas en een antislip onderlaag meegeleverd.

Afmetingen: 170 x 240 cm

Materiaal: Wollen tapijt met onderlaag uit gerecycleerd katoen

De capaciteit van de wasmachine is voor dit tapijt 13 kg. 

Lorena Canals ontwerpt en produceert duurzame vloerkleden die mooi zijn, zacht aanvoelen en ook nog eens wasbaar zijn in de machine, zoveel je maar wilt.

Zowel hun katoenen als wollen collectie kan je in de wasmachine wassen op 30°. Is je tapijt te groot voor je eigen wasmachine? Bij de wasserette zijn er heel vaak machines die groot genoeg zijn. Je vindt het volume die je nodig hebt steeds terug bij de omschrijving.

Alle vloerkleden zijn handgemaakt en worden op natuurlijke wijze gekleurd. Houd er rekening mee dat door dit product handgemaakt is, de kleuren of afmetingen licht kunnen verschillen. Elk vloerkleed is uniek!

Nieuwe revolutie: wasbare wol!

Nu is er Woolable: een lijn in wasbare wollen tapijten! Met recht een revolutie, die voor zowel de kinderkamer als de woonkamer volop nieuwe perspectieven biedt. Niet alleen blinken de producten van Lorena Canals uit in stijl en design, maar ook in techniek. De unieke wasbare Woolable-vloerkleden combineren ambachtelijk handwerk met innovatief materiaalgebruik. Het beste van twee werelden op de vloer dus.

Dit tapijt komt met een katoenen tote bag.

WEBSHOP ONLY

0 sterren op basis van 0 beoordelingen