Tatami mat (4 maten)

€199,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 7-14 werkdagen

Deze tatami matten zijn enkel gratis te verzenden vanaf 2 stuks. Afhalen per stuk kan en is gratis, stuur dan even een mailtje naar [email protected]

Deze authentieke tatami-matten van superieure kwaliteit zijn zorgvuldig vervaardigd in de traditionele Japanse stijl. Gemaakt van hernieuwbare bronnen, deze tatami-matten zijn milieuvriendelijk en duurzaam genoeg om tot 20 jaar mee te gaan met de juiste zorg. Gebruik het voor een Japans geïnspireerde theesalon, combineer het met een van de Karup Design bedframes of een futonmatras. Of laat het een leuk designkenmerk worden wanneer het wordt gebruikt als hoofdeinde voor je bed of als speelmat voor de speelkamer van de kinderen.

Materiaal: rijststro

Hoogte: 5 cm

Gewicht: 22 - 31 kg (afhankelijk van maat)

HOE ZORG JE VOOR JE TATAMI MAT

Een tatamimat wordt gebruikt om onder een matras te leggen of als yogamat. Alle tatamimatten moeten droog worden gehouden om schimmel te voorkomen. We raden aan om je tatami alleen af ​​te vegen met een licht vochtige doek en geen agressieve schoonmaakmiddelen of stofzuigen langs het weefsel van de tatami. Tegen de weefrichting in gaan kan de tatami beschadigen of ervoor zorgen dat het vuil erin wordt geduwd. Zorg ervoor dat u tijdens het stofzuigen de zwakste instelling selecteert. Je merkt misschien een geur van je tatami-mat. Dit komt van de natuurlijke rijstrietjes en zal na verloop van tijd verdwijnen - daarom wordt dit niet gecategoriseerd als een fout van het product.

Tatami-matten zijn gevoelig voor vocht, laat geen tapijt of ander afdekmateriaal op een tatami-mat liggen, omdat dit een vochtige omgeving voor schimmels creëert. We raden aan om de tatami af en toe schoon te maken en te luchten, waarschijnlijk tegen een muur. Droge en zonnige dagen zijn het beste voor het luchten van de tatamimatten.

Tatami matten kan je zien in onze winkel in Gent.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen