Set van 3 Kapstokken uit gerecycleerd hout

€13,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen

Deze kapstokken/hangers van gerecycleerd hout worden geleverd in een set van 3. U kunt ze gemakkelijk ophangen in uw keuken, badkamer of een andere plek waar u iets wilt ophangen. Wij hangen ze het liefst in de keuken voor de keukendoeken.

Ze zijn ethisch gemaakt en afkomstig uit dorpen en in een kleine werkplaats in Midden-Java, Indonesië.

Afmetingen: 8 x 5 x 14 cm

Alle producten zijn handgemaakt van 100% natuurlijke en milieuvriendelijke materialen. Ze kunnen enigszins variëren in grootte, vorm en kleur maar zijn allemaal 100% origineel.

De producent van onze gerecycleerde houten meubels en accessoires is een pionier met hun programma van gerecycleerd hout. Ze gebruiken al het onproductieve hout dat beschikbaar is zonder andere bestemming, zoals oude houten huizen, schuren, boten en vrachtwagens. Het hout wordt op maat gesorteerd en wordt geassembleerd voor meubels en woondecoratie. In onze items van gerecycled hout vindt u spijkers, schroeven, gaten of bouten gevulde holtes samen met andere onvolkomenheden. Deze onvolkomenheden tonen het verleden en worden nooit opzettelijk gemaakt. Alle items zijn handgemaakt volgens traditionele constructiemethoden. Het op het dorp gebaseerde productiesysteem stelt veel mensen in de omringende dorpen in staat om een ​​duurzaam inkomen voor hun gezinnen te voorzien.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen