Hoekbank Outdoor Groen

€2.049,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: De levertermijn kan variëren van 4 tot 9 weken. Vraag ons gerust naar exacte levertermijnen. Wij sturen je een bevestiging van zodra wij de bestelling ontvangen hebben.

Deze stijlvolle buitenbank brengt direct klasse in jouw outdoor lounge. De hoekbank is voor zowel binnen als voor buiten geschikt en uitgevoerd in een modieuze groene kleur. Handig: voor flexibele tuininrichtingen kun je de hoekbank gemakkelijk in een losse 2-zits en 3-zits bank splitsen.

Materiaal

De hoekbank is met een 100% PVC buitenstof bekleed. Dit is een kunstleer met een uitstraling van een gladde stof. De naden van de bank zijn dicht geseald en via het innovatieve design wordt regenwater eenvoudig weggeleid. De onderzijde heeft een gaasdoek wat zorgt voor snelle droging en ademruimte voor de vulling.

Afmetingen

De hoekbank is 70 cm hoog, 230 cm breed en 214 cm diep. De diepte van één bankdeel is 85 cm. De zetel heeft een zithoogte van 40 cm, de 3-zitter heeft een zitbreedte van 178 cm en een zitdiepte van 60 cm. De 2-zitter heeft een zitbreedte van 129 cm. De poten zijn 6 cm hoog en vanaf het zitgedeelte gemeten zijn de rug- en armleuningen 29 cm hoog. De leuningen loopt taps toe van 27 cm dikte onderaan tot 15 cm dikte bovenaan.

Eigenschappen

- Afmetingen: H 70 cm x B 230 cm x D 214 cm
- Stijlvolle outdoor hoekbank
- Bekleed met een 100% PVC buitenstof met een metallic glans
- Bestendig tegen (bijna) alle weersomstandigheden

Deze hoekbank staat niet in onze winkel, maar we helpen jou graag met je bestelling!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen