Zetel 4-zit Rodeo Recycle-leder (4 kleuren)

€1.199,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: De levertermijn kan variëren van 4 tot 9 weken. Vraag ons gerust naar exacte levertermijnen. Wij sturen je een bevestiging van zodra wij de bestelling ontvangen hebben.

Deze tijdloze eco-leder 4-zit in 4 kleuren is een stijlvolle toevoeging voor elk interieur. Naast mooi is hij ook nog eens heel comfortabel en biedt hij veel zitruimte!

Deze serie maakt gebruikt van duurzaam recycle-leder. Wanneer de huiden in de fabriek in patronen worden gesneden, blijven er altijd restanten over. Deze restanten worden vermalen en tot een nieuwe stof verwerkt: gerecycleerd leer. Dit product wordt vervolgens gebruikt als onderlaag voor het eco-leder van deze bank. Deze laag zorgt voor de natuurlijke en unieke uitstraling. Om het leer goed te beschermen wordt er daarna 30% polyester toegevoegd waardoor oneffenheden worden weggewerkt en het een stevige combinatiestof wordt. Op deze werkwijze worden alle restproducten gebruikt.

Onderhoud: Je kan het recycle-leder simpelweg afnemen met een vochtige doek of eventueel met neutrale zeep. Omdat het leer een extra polyester laag heeft, is het belangrijk dat bij het onderhoud geen leer vet wordt gebruikt.

Voeg voor het ultieme comfort nog de poef toe.

Deze zetel hebben we in de kleur cognac in onze showroom staan. Alle andere stofstalen zijn ook beschikbaar in de winkel.

Afmetingen te vinden in apart tabblad 'Specificaties'.

Lengte : 277 cm
Breedte: 86 cm
Hoogte: 85 cm
Materiaal stof: Gerecycleerd leer (70% leer, 30% pes)
Materiaal poten: zwart metaal
Zithoogte: 45 cm
Zitdiepte: 60 cm
Hoogte armleuningen: 68 cm
Herkomst: EU
Schuim zitting: T3037
Schuim rug: gesneden schuim 70%/, siliconen 30%.
| Kirsten

Mooie zetel, vlot geleverd!
Goeie stof waar je makkelijk vlekken van kan vegen!
Ook heeft ons kat helemaal geen interesse om aan dat soort stof te krabben, wat top is!

| Karin

Heerlijk zacht materiaal, heeeeel vlot geleverd. Mooie aanwinst voor mijn interieur.

5 sterren op basis van 2 beoordelingen