Vloerkussen Hogla 50 x 50 cm

€52,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Deze vloerkussens zijn gemaakt van milieuvriendelijk Hogla zeegras. Ze zien er niet alleen goed uit, ze zijn ook nog eens super duurzaam. De vulling van de kussens is gemaakt van gerecycleerd katoen en kokos. Hogla is een duurzaam materiaal omdat het als onkruid wordt beschouwd; aangezien het snel groeit en zich vermenigvuldigt, wat ernstige problemen veroorzaakt nabij de kusten. Gedroogd wordt dit sterke materiaal met de hand geweven tot prachtige kussens.

Afmetingen: 50 x 50 x 10 cm

De handgeweven vloerkussens zijn gemaakt door plattelandsmannen uit Bangladesh die naar de hoofdstad reizen om werk te vinden tussen zaaien en oogsten. Deze producent biedt deze arbeiders onderdak, andere basisbehoeften en een eerlijke prijs. Dit is belangrijk omdat velen naar de hoofdstad reizen om werk te vinden, onderbetaald worden en op straat moeten slapen. Het handgeweven gerecyclede katoen wordt gemaakt door een kleine handgeweven werkplaats voor vrouwen in het noorden van Bangladesh. Deze producent is Fair Trade gecertificeerd volgens het Ecota Fair Trade Forum in Bangladesh en wordt momenteel WFTO Fair Trade-lid.

Alle producten zijn handgemaakt van 100% natuurlijke en milieuvriendelijke materialen. Ze kunnen enigszins variëren in grootte, vorm en kleur maar zijn allemaal 100% origineel.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen