Statement Fauteuil Recycle-leder met armen (2 kleuren)

€799,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 14 - 16 weken - dit product wordt voor jou op maat gemaakt.

Deze Statement fauteuil straalt meteen luxe uit. De fauteuil heeft een pure en stoere uitstraling. Deze uitvoering is van duurzaam eco-leder. Wanneer de huiden in de fabriek in patronen worden gesneden, blijven er altijd restanten over. Deze restanten worden vermalen en tot een nieuwe stof verwerkt: gerecycleerd leer. Dit product wordt vervolgens gebruikt als onderlaag voor het eco-leder van deze fauteuil. Deze laag zorgt voor de natuurlijke en unieke uitstraling. Om het leer goed te beschermen wordt er daarna 30% polyester toegevoegd waardoor oneffenheden worden weggewerkt en het een stevige combinatiestof wordt. Op deze werkwijze worden alle restproducten gebruikt.

Afmetingen: H 77 x B 72 x D 93 cm

De zetel heeft een zithoogte van 46 cm, een zitbreedte van 59 cm en een zitdiepte van 60 cm. De armleuningen hebben een hoogte van 66 cm met een breedte van 6,5 cm.

Materiaal poten: zwart gelakt berkenhout

Stof Cognac: 35% écht leer / 65% PES

Stof Grijs: 70% leer / 30% PES

Deze fauteuil is een variant van de Statement zetel die we als hoekzetel Bouclé in de kleur beige in onze showroom hebben staan. Alle andere stofstalen zijn ook beschikbaar in de winkel.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen