Team

Het afgelopen jaar zijn we, dankzij jullie, heel wat gegroeid. Het wordt dus tijd dat we onszelf eens voorstellen.

 

 

Lola is de oprichtster van Umber & Smoke. De kernwaarden van de winkel zijn een weerspiegeling van haar persoonlijkheid: warm, gezellig en toegankelijk. Ze zette de stap van marketing naar interieur omdat ze vond dat er een groot gebrek was aan leuke, betaalbare meubelwinkels. Door continue actief op zoek te zijn naar nieuwe merken en producten kent ze de markt op haar duimpje en helpt ze het liefst klanten en bedrijven aan de beste match voor de inrichting van hun stek. Haar doel is om de Belgische woonkamer wat gezelliger en origineler te maken, en dat hoeft absoluut niet moeilijk of duur te zijn. 

 

Geflankeerd door Oscar (links), de store manager en eerste werknemer van Umber & Smoke. Oscar staat elke dag klaar om je met zijn sprankelende persoonlijkheid te ontvangen en te helpen bij de keuzes in de winkel. Hij heeft veel ervaring in Retail en communicatie, laat je altijd welkom voelen en volgt je bestelling op de voet op. Hij kan je als de beste advies geven over alle meubels, en zijn passie voor zetels maakt dit z'n specialiteit! Oscar is een Gentenaar met Limburgse roots, en zijn bubbly persoonlijkheid zal sowieso je hart veroveren. 

 

Pepijn (rechts) hielp als partner van Lola al even achter de schermen mee. Hij heeft nu zijn job als Aankoper opgegeven om voltijds mee te helpen om de toekomst van Umber & Smoke verder uit te bouwen.  Pepijn is o.a. verantwoordelijk voor de werking van de webshop, logistiek, aankoop en nog veel meer. Hij zorgt er dus voor dat wij de beste prijzen kunnen aanbieden aan jou als klant! Pepijn blijft altijd rustig, heeft ondernemersbloed, en bespreekt het liefst zijn zaken op café met een pintje. Je mag hem altijd sturen voor een drankje en een mogelijke samenwerking. 

 

Staan niet op de foto maar zijn ook deel van de Umber & Smoke familie: Alexanne, Imke, Julie en Aurelie: onze fantastische flexi's die onze klanten met veel liefde ontvangen en bijspringen waar nodig!