Poef Statement Recycle-leder (2 kleuren)

€299,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

Deze hocker past perfect bij de Statement fauteuils en banken. De serie Statement biedt een goede basis voor meerdere woonstijlen. Deze uitvoering is van duurzaam eco-leder. Wanneer de huiden in de fabriek in patronen worden gesneden, blijven er altijd restanten over. Deze restanten worden vermalen en tot een nieuwe stof verwerkt: gerecycleerd leer. Dit product wordt vervolgens gebruikt als onderlaag voor het eco-leder van deze poef. Deze laag zorgt voor de natuurlijke en unieke uitstraling. Om het leer goed te beschermen wordt er daarna 30% polyester toegevoegd waardoor oneffenheden worden weggewerkt en het een stevige combinatiestof wordt. Op deze werkwijze worden alle restproducten gebruikt.

Afmetingen: H 40 x B 80 x D 55 cm

De Statement hocker heeft een zithoogte van 40 cm, een zitbreedte van 75 cm en een zitdiepte van 50 cm. Het draaggewicht is 100 kg.

Materiaal poten: zwart gelakt berkenhout

Stof Cognac: 35% écht leer / 65% PES

Stof Grijs: 70% leer / 30% PES

Deze poef hoort bij de Statement zetel die we als hoekzetel Bouclé in de kleur beige in onze showroom hebben staan. Alle andere stofstalen zijn ook beschikbaar in de winkel.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen