Knitted Cushion Cathy The Carrot

€49,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen

Gezonde kinderen knabbelen graag aan wortelen, dus waarom zou u deze geen onderdeel maken van de inrichting van hun kamer? En wie weet? Deze leuke speelkameraad kan ook een paashaas of twee aantrekken!

Dit zachte katoenen kussen heeft de vorm van een wortel en is gebreid in gemêleerde tinten oranje garen, overgoten met groen garen voor de bladeren. De punt heeft een kleine handgemaakte vlecht die lijkt op de wortel. De zachte vulling bestaat uit polyfill en het hele kussen is machinewasbaar.

Afmetingen: 40 x 25 cm

Materiaal: 100% katoen - Vulling: 100% polyester (wasbaar in de wasmachine!)

Handgemaakt met natuurlijk katoen en non-toxische verf.

De Oli&Carol x Lorena Canals-collectie brengt een betekenisvolle boodschap over om kinderen te inspireren een gezonde levensstijl te leiden, aangezien het vanaf jonge leeftijd een plantaardig dieet bevordert en respect voor het milieu aanmoedigt.

Deze capsulecollectie met een vegetarisch thema vangt de interesse van kinderen in tuinieren en de natuur, zorgt voor leuke speeltijd binnenshuis en vermijdt alle rommel! De ontwerpen stimuleren de interactie van kinderen door rollenspel en zintuiglijke experimenten te stimuleren, waardoor zelfontdekking op ware Montessori-manier wordt gestimuleerd.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen