Hoekzetel Statement Links Recycle-leder (2 kleuren)

€1.845,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

Een zetel als deze staat als een duidelijk element in huis. Deze hoekzetel bepaalt meteen de sfeer van het interieur en biedt een goede basis voor meerdere woonstijlen. Deze uitvoering is van duurzaam eco-leder. Wanneer de huiden in de fabriek in patronen worden gesneden, blijven er altijd restanten over. Deze restanten worden vermalen en tot een nieuwe stof verwerkt: gerecycleerd leer. Dit product wordt vervolgens gebruikt als onderlaag voor het eco-leder van deze zetel. Deze laag zorgt voor de natuurlijke en unieke uitstraling. Om het leer goed te beschermen wordt er daarna 30% polyester toegevoegd waardoor oneffenheden worden weggewerkt en het een stevige combinatiestof wordt. Op deze werkwijze worden alle restproducten gebruikt.

Afmetingen: H 77 x B 274 x D 210 cm

Materiaal poten: zwart gelakt berkenhout

Stof Cognac: 35% écht leer / 65% PES

Stof Grijs: 70% leer / 30% PES

Statement heeft een zithoogte van 45 cm, een zitbreedte van 218 cm en een zitdiepte van 63 cm. De diepte van het loungegedeelte is 177 cm.

Opgelet! Deze bank wordt in losse elementen geleverd. De elementen zijn eenvoudig met elkaar te verbinden door middel van beugels. Plaats bij harde vloeren viltglijders onder de poten. Dit voorkomt beschadigingen aan de vloer.

Deze zetel staat niet in onze winkel in Gent, maar we helpen je graag met je bestelling! Alle stofstalen zijn ook beschikbaar in onze winkel.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen