Hoekzetel Statement Links Bouclé (5 kleuren)

€1.845,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: De levertermijn kan variëren van 4 tot 9 weken. Vraag ons gerust naar exacte levertermijnen. Wij sturen je een bevestiging van zodra wij de bestelling ontvangen hebben.

Sfeervolle, opvallende hoekbank
Bouclé stof (100% PES)
Ook verkrijgbaar in een rechter variant
Afmetingen: 77 x 274 x 210 cm (H X B X D)

Een zetel als deze staat als een duidelijk element in huis. Een zetel bepaalt de sfeer van het interieur en dit exemplaar biedt een goede basis voor meerdere woonstijlen. Deze hoekbank Statement is basic, maar valt door de omvang wel op. Statement is bekleed met een bouclé stof (100% PES) en dat geeft de bank een chique uitstraling en voelt heerlijk aan. Deze hoekbank Statement heeft zitruimte genoeg, zit heerlijk en is verkrijgbaar in een rechter- en linker variant. Als je voor de bank staat en de hoek zit links, betreft het de linker variant. De Statement bank is beschikbaar in meerdere varianten, stoffen en kleuren.

Statement heeft een zithoogte van 45 cm en een zitdiepte van 63 cm. De diepte van het loungegedeelte is 177 cm. De poten hebben een hoogte van 15,5 cm en zijn vervaardigd uit zwart gelakt berkenhout.

Onderhoud: Bij eventuele vlekken direct droogdeppen met een schone doek of tissue. Beslist niet wrijven! Meeste vloeistoffen zijn te verwijderen met lauw water. Maak gebruik van een zachte, ronddraaiende beweging van buiten naar binnen.

Opgelet! Deze bank wordt in losse elementen geleverd. De elementen zijn eenvoudig met elkaar te verbinden door middel van beugels. Plaats bij harde vloeren viltglijders onder de poten. Dit voorkomt beschadigingen aan de vloer.

WEBSHOP ONLY

0 sterren op basis van 0 beoordelingen