Hoekzetel Recycle-leder Links (4 kleuren)

€1.725,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: De levertermijn kan variëren van 4 tot 9 weken. Vraag ons gerust naar exacte levertermijnen. Wij sturen je een bevestiging van zodra wij de bestelling ontvangen hebben.

Deze tijdloze eco-leder hoekzetel is een stijlvolle toevoeging voor elk interieur.

Naast mooi is hij ook nog eens heel comfortabel en biedt hij veel zitruimte!. 

Deze serie maakt gebruikt van duurzaam eco-leder. Wanneer de huiden in de fabriek in patronen worden gesneden, blijven er altijd restanten over. Deze restanten worden vermalen en tot een nieuwe stof verwerkt: gerecycleerd leer. Dit product wordt vervolgens gebruikt als onderlaag voor het eco-leder van deze bank. Deze laag zorgt voor de natuurlijke en unieke uitstraling. Om het leer goed te beschermen wordt er daarna 30% polyester toegevoegd waardoor oneffenheden worden weggewerkt en het een stevige combinatiestof wordt. Op deze werkwijze worden alle restproducten gebruikt.

Omdat het leer een extra polyester laag heeft, is het belangrijk dat bij het onderhoud geen leer vet wordt gebruikt. Dit kan leiden tot onherstelbare schade en vlekken. Je kan het eco-leder simpelweg afnemen met een vochtige doek of eventueel met neutrale zeep.

In onze showroom in Gent kan je de Recycle-leder 4-zit in de kleur Grijsgroen komen uittesten. Stalenboek van alle kleuren beschikbaar.

Materiaal stof: Gerecycleerd leer (70% leer, 30% pes)
Schuim rug: gesneden schuim 70%/, siliconen 30%.
Schuim zitting: T3037
Herkomst: EU
Hoogte armleuningen: 68 cm
Zitdiepte: 60 cm
Zithoogte: 45 cm
Materiaal poten: zwart metaal
Afmetingen: 85 x 266 x 86/213 (H X B X D)
| Nele Bogaerts

Prachtige zetel! Kleur is exact zoals op de foto. Ons interieur werd hierdoor veel mooier. De verkoopster bood ons ook een klein tafeltje aan als extra decoratie. Heel tevreden klant! Trouwens ook een service aan huis

5 sterren op basis van 1 beoordelingen