Tuintafel Stella Teak 220x100

€1.230,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: De levertermijn kan variëren van 4 tot 9 weken. Vraag ons gerust naar exacte levertermijnen. Wij sturen je een bevestiging van zodra wij de bestelling ontvangen hebben.

De robuuste Stella tuintafel, van het Nederlandse outdoor merk Exotan, is een eettafel voor jarenlang plezier. Het FSC-gecertificeerde teakhout is behandeld met een neutrale coating die de tafel bestand maakt tegen allerlei weersomstandigheden. Stella is ook verkrijgbaar in een kleinere variant. Met Stella ben jij klaar voor lange zomeravonden!

 

Het hoogwaardig FSC-gecertificeerd teakhout is een tropisch hardhout en een zeer duurzame houtsoort, dat met zijn donkerbruine/rode kleur zeer luxueus oogt. Teakhout is gekenmerkt door een strakke, rechte nerf en is hierdoor zeer geschikt voor verwerking. Bij outdoor gebruik kan het teakhout echter wel verkleuren of ontstaan er haarscheurtjes in het hout. Dit heeft geen invloed op de constructie.

 

Materiaal: FSC-gecertificeerd teakhout

Afmetingen: L 220 x B 100 x H 77 cm

 

Onderhoud:
Om een teakhouten outdoor meubel in optimale conditie te houden is het raadzaam het regelmatig te onderhouden met de daarvoor bestemde onderhoudsmiddelen, raadpleeg een verfspeciaalzaak voor het beste advies. Reinig teakhout met een neutrale zeep en niet met te veel water. Gebruik geen chemische middelen of hogedruk reinigers.

Bescherm de meubelen regen, nacht en winterperiode met een plasticfolie of beschermhoes, of laat ze binnenshuis overwinteren. Zorg er steeds voor dat het meubel niet in een plas water kan staan, of dat er water blijft staan op het meubel na een regenbui. Het water zal in het meubel trekken en randen vertonen na verloop van tijd. Deze vlekken zijn niet altijd eenvoudig te verwijderen.

 

WEBSHOP ONLY

0 sterren op basis van 0 beoordelingen