Bean Hoekzetel Rechts - Recycled Leder

€1.679,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 10 tot 13 weken

Deze Bean hoekzetel staat bekend om zijn zachte, robuuste design en ruime, comfortabele zit. 

Deze uitvoering is in gerecycleerd leder. Fabrieken houden bij het snijden van de patronen van de huiden restanten over. Deze restanten worden vermalen en hiervan maken we een nieuwe stof: Recycle leer (70% écht leer en 30% polyester). De stof is opgebouwd uit twee materialen: de onderlaag bestaat uit gerecycled echt leer wat zorgt voor de natuurlijke en unieke uitstraling. Het leer wordt beschermd door een polyester afdeklaag welke oneffenheden voorkomt en waardoor het een stevige combinatiestof wordt.

Afmetingen: 73 x 305 x 96/175 cm (H X B X D)

De zetel heeft een zithoogte van 46 cm en een zitdiepte van 66 cm. De armleuningen zijn 73 cm hoog en 32 cm breed. 

Materiaal:
Het frame bestaat uit: spaanplaat, beukenhout en dennenhout.

Vulling: T42 en HR30, een schuim met een hoge elasticiteit, dynamische vormvastheid en een hoog gebruikscomfort. Het schuim heeft een hoge luchtdoorlaatbaarheid en komt snel weer in zijn oorspronkelijke vorm terug. De rugkussens zijn gevuld met hetzelfde schuim, voor een comfortabele zit.

Stof: Recycled leer 70% leer / 30% polyester

Deze zetel wordt in losse elementen geleverd. De elementen zijn eenvoudig met elkaar te verbinden door middel van beugels. Plaats bij harde vloeren viltglijders onder de poten. Dit voorkomt beschadigingen aan de vloer.

Deze zetel staat niet in onze showroom, maar we hebben wel stofstalen beschikbaar in de winkel.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen