Bamboo loungestoel incl. kussens

€350,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: De levertermijn kan variëren van 4 tot 9 weken. Vraag ons gerust naar exacte levertermijnen. Wij sturen je een bevestiging van zodra wij de bestelling ontvangen hebben.

- Zeer comfortabele loungestoel
- Gemaakt van het natuurproduct: bamboe
- Inclusief kussens bekleed met een outdoor bestendige stof

Maak jouw royale terras of veranda klaar voor de lange zomerdagen met dit comfortabele loungestoeltje. De Bamboo loungestoel inclusief kussens komt uit de outdoor collectie van het Nederlandse merk Exotan en zorgt ervoor dat jij op je luie zomerdag heerlijk vertoeft.

 

Materiaal: bamboe; kussens met buitentextiel

Afmetingen: B 72 x D 80 x H 86 cm

Zithoogte: 46 cm

Draagkracht: 100 kg

 

Onderhoud:

Bamboe tuinmeubelen geven direct een vakantiegevoel. Bamboe is een zeer sterk natuurproduct en eveneens zeer flexibel, dit zorgt voor een zeer hoog duurzaamheidsniveau. Bamboe is zeer licht van kleur maar kan sterk reageren op de omgeving, de weersinvloeden laten bamboe langzaamaan vergrijzen of beschimmelen. Dit heeft geen gevolgen voor de constructie, kwaliteit of levensduur van het meubel. 
Alle bamboe meubelen zijn vooraf behandeld om het vergrijzingsproces te vertragen. Om de levensduur te verlengen is het aangeraden om eens per jaar het meubel te behandelen met speciale Bamboe Protector. Eventuele vlekken kunnen voorafgaand de behandeling weggeschuurd worden met een licht schuurpapier of verwijderd met een neutrale zeep. Gebruik geen chemische middelen of hoge druk reinigers.

Bescherm de meubelen tegen regen, nacht en winterperiode met een plasticfolie of beschermhoes. Indien mogelijk is het beter dat de meubelen binnenshuis overwinteren. Zorg er steeds voor dat het meubel niet in een plas water kan staan, of dat er water blijft staan op het meubel na een regenbui. Het water zal in het meubel trekken en randen vertonen na verloop van tijd. Deze vlekken zijn niet altijd eenvoudig te verwijderen. 

De kussens zijn voorzien van een sterke buitenstof en de vulling is van standaard schuim. Dit betekent dat de kussens niet buiten kunnen blijven liggen, berg de kussens hierom na gebruik direct op.

 

Levering:

De Bamboo loungestoel inclusief kussens wordt als bouwpakket geleverd met een duidelijke montage-instructie.

De Bamboo tuinbank is super comfortabel, kom deze gerust eens uittesten in onze winkel.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen