Bamboo loungeset incl. kussens en tafel

€1.995,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

- Zeer comfortabele loungeset inclusief salontafel
- Gemaakt van het natuurproduct: bamboe
- Inclusief kussens bekleed met een outdoor bestendige stof

Maak jouw royale terras of veranda klaar voor de lange zomerdagen met deze comfortabele loungeset mét salontafel. De Bamboo loungeset inclusief kussens komt uit de outdoor collectie van het Nederlandse merk Exotan en zorgt ervoor dat jij op je luie zomerdag heerlijk vertoeft.

 

Materiaal: bamboe; kussens met buitentextiel

Afmetingen zetel: B 253 x L 253 x H 70 cm

Zithoogte: 38 cm (incl. kussen)

Draagkracht: 500 kg wanneer gelijkmatig verdeeld

 

Onderhoud:

Bamboe tuinmeubelen geven direct een vakantiegevoel. Bamboe is een zeer sterk natuurproduct en eveneens zeer flexibel, dit zorgt voor een zeer hoog duurzaamheidsniveau. Bamboe is zeer licht van kleur maar kan sterk reageren op de omgeving, de weersinvloeden laten bamboe langzaamaan vergrijzen of beschimmelen. Dit heeft geen gevolgen voor de constructie, kwaliteit of levensduur van het meubel. 
Alle bamboe meubelen zijn vooraf behandeld om het vergrijzingsproces te vertragen. Om de levensduur te verlengen is het aangeraden om eens per jaar het meubel te behandelen met speciale Bamboe Protector. Eventuele vlekken kunnen voorafgaand de behandeling weggeschuurd worden met een licht schuurpapier of verwijderd met een neutrale zeep. Gebruik geen chemische middelen of hoge druk reinigers.

Bescherm de meubelen tegen regen, nacht en winterperiode met een plasticfolie of beschermhoes. Indien mogelijk is het beter dat de meubelen binnenshuis overwinteren. Zorg er steeds voor dat het meubel niet in een plas water kan staan, of dat er water blijft staan op het meubel na een regenbui. Het water zal in het meubel trekken en randen vertonen na verloop van tijd. Deze vlekken zijn niet altijd eenvoudig te verwijderen. 

De kussens zijn voorzien van een sterke buitenstof en de vulling is van standaard schuim. Dit betekent dat de kussens niet buiten kunnen blijven liggen, berg de kussens hierom na gebruik direct op.

 

Levering:

De Bamboo loungeset inclusief kussens wordt als bouwpakket (meerdere pakketten) geleverd met een duidelijke montage-instructie.

 

WEBSHOP ONLY

0 sterren op basis van 0 beoordelingen